perjantai 22. maaliskuuta 2013

Blogin aloitus

Heippa!

Päätin perustaa blogin koirillemme lähinnä Ellin tulevien pentujen takia, että voi sitten pentujen ostajat ja muutkin seurailla niiden elämää ja kasvua täältä käsin :) Ajatuksena myös, että jos tästä bloggaamisesta innostun niin saatan jatkaa sitä myöhemminkin kertoilemalla Ellin ja Jonen touhuiluista.

 

Aluksi voisin kertoa vähän koiristamme, eli Elli (Manusia's Fraukje) on hollannista haettu 4-vuotias koikkerityttö. Elli on tavallisesti aika rauhallinen, mutta heti kun on jotain virikkeitä niin vauhtia ja intoa kyllä löytyy. Ellin intohimo on olla isän mukana traktorin kyydissä ja vahtia sieltä käsin pelloilla lentäviä lintuja. Elli on luonteeltaan avoin ja enemmän ehkä itsenäinen mitä vaikkapa Jone eli tykkää oleskella ja tehdä asioita välillä aivan itsekseen. Elli on tällä hetkellä siis tiineenä ja laskettu aika olisi jo puolentoista viikon päästä. Jännittävää!! :)

 Jone puolestaan täyttää kesällä neljä vuotta ja on peräisin Espoosta Huvi-tuulen kennelistä. Jone on todella ihmisläheinen ja iloinen poika. Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja niin on myös meidän Jonella. Jontsu on sellainen, että sille saa olla koko ajan nauramassa - yleensä se tekee kokoajan jotain hölmöä, tai vääntää itsensä johonkin hassuun asentoon tai ottaa itselleen vaan jonkun idiootti-ilmeen. Harmiksemme Jone on kuitenkin todella arka vieraille ihmisille ja haukkuu aina, kun meille tulee ihmisiä kylään. Näyttelyissä käyntikin on Jonen kanssa ihan omanlainen extreme-harrastus, kun koskaan ei tiedä että miten päin herra tällä kertaa vääntää itsensä tuomarin eteen.


Tämä blogin aloittaminen olikin sitten vähän vaikeampaa mitä ajattelin ja tekstien ja kuvien asettelu ei varmaan ole ihan paras mahdollinen, mutta minkäs voi, kun ei oltu tämän bloggerin kanssa ihan samaa mieltä kaikesta mitä voi tehdä. Mutta jospa tämä tästä lähtis nyt liikkeelle :D


-Kaisu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti