lauantai 23. maaliskuuta 2013

Pentuja tulossa!

Ellin juoksu alkoi noin tammikuun puolessavälin ja 10.juoksupäivänä eli 29.1. hyppäsimme Ellin kanssa junaan ja lähdimme käymään Espoossa. Parin tunnin tutustumisen jälkeen Bruno astui Ellin onnistuneesti.


Toivon, että Brunon ja Ellin luonteet tasa-painoittavat toisiaan, kun Bruno on pehmeämpi luonteeltaan ja Elli puolestaan hiukan jääräpäisempi ja omien polkujensa kulkija. Bruno on myös todella riippuvainen ihmisistä ja toki Ellikin hoitoa ja hellimistä aina kaipaa, mutta Elli kuitenkin viihtyy ja haluaa olla myös paljon itsekseen, joten toivon näidenkin luonteenpiirteiden kompensoivan toisiaan.

Ehkä suurin asia, jota jännitän tulevissa pennuissa on, että kuinka tummia tulevat sitten isona olemaan väritykseltään. Ellin turkissa ruskean seassa on nimittäin aika paljon mustaa karvaa ja siitä sakotetaan yleensä aina näyttelyissäkin. Brunon suvussa ei taaskaan ole ollenkaa mustaa karvaa, joten innolla odotan että jospa se kitkeytyisti pois ainakin suurimmaksi osaksi! :)

Yhdistelmästä tulee myös vähän uudenlaista sukua Suomeen, kun Elli on hollannin tuontikoira ja Brunon isä on saksalainen, mutta asustelee ruotsissa ja Brunon emänemäkin on hollannin tuonti.


Vähän tietoja brunosta:

Frisian Gem Bastens Bruno "Bruno"

i. SE CH Dizzy Digger's Elton
e. FI MVA Frisian Gem Angenietje Kies


Syntymäaika: 30.10.2010
Lonkat: A/A
Polvet: 0/0
Silmät: OK
Molemmat vanhemmat vWd-vapaita
Korkeus: n. 40cm
Näyttelyt: ERI, SA

Bruno on  avoin ja oikein miellyttävä luonteeltaan ja tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Nuori uros on myös oikein komea rakenteeltaan ja turkkiakin näytti olevan mukavasti.Ja tietoja myös Ellistä:

Manusia's Fraukje "Elli"

i. C.I.B. Manusia's Teun
e. Manusia's Sara


Syntymäaika: 25.10.2008
Lonkat: A/A
Polvet: 0/0
Silmät: Terveet
Molemmat vanhemmat vWd-vapaita
Korkeus: n. 36cm
Näyttelyt: ERI


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti